Eş Başkanlardan Müdürlerle ilk toplantı

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediyenin birim müdürleri ve amirleriyle birlikte, Belediye hizmetlerinin yürütülmesi ve hedeflere ulaşma noktasında değerlendirme ve fikir alışverişinde bulundukları bir toplantı düzenledi.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:41:40
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediyenin birim müdürleri ve amirleriyle birlikte, Belediye hizmetlerinin yürütülmesi ve hedeflere ulaşma noktasında değerlendirme ve fikir alışverişinde bulundukları bir toplantı düzenledi. Usul ve mevzuata aykırı hiçbir iş ve işleme müsaade edilmemesini ve bireysel taleplere cevap verilmemesini isteyen Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, vatandaşlardan gelen taleplerin hakkaniyete ve adalete uygun bir şekilde değerlendirilmesini istedi. Belediye araçlarının mesai saatleri dışında Belediye parkına alınması gerektiğini hatırlatan Eş Başkanlar, Belediyenin maddi durumunun göz önünde bulundurularak tedbir alınmasının zorunlu olduğunu vurgularken, hizmet odaklı bir Belediyecilik anlayışını halkla birlikte yaşama geçireceklerini kaydettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.