Eş Başkanlara ziyaret devam ediyor

Batman Barosu Yönetimi ve Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek seçilmelerinden dolayı kutladı.

Yaşam Yayın: 14 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 14.05.2019 14:21:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Barosu Yönetimi ve Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek seçilmelerinden dolayı kutladı. Batman Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Abdulhamit Çakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı başkanlık makamında ziyaret etti. Görevlerinde başarılar dilemek için ziyarette bulunan Baro yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Eş Başkanlar, “Karşılıklı fikir alışverişleri ile daha sağlıklı kararlar almak mümkün. Biz de kentimizdeki STK’larla sağlıklı ilişkiler geliştirmek çabasında olacağız. Batman Barosu yönetiminin ziyaretinden memnun olduk” ifadelerinde bulundular. Ardından Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr. Cevdet Demirdağ ve Yaşam Hastanesi Müdür Yardımcısı Seda Ağar’ı ağırlayan Eş Başkanlar, konukları ile yakından ilgilendi. Eş Başkanlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten konuklar, Eş Başkanlara görevlerinde de başarılar dilediler. Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, konukların ziyaretlerinden mutluluk ve memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Her kesimin görüşlerinden faydalanmayı önemsiyoruz” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.