Eş Başkanlar tekstil işçilerine ziyaretini sürdürüyor

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da tekstil alanında faaliyet gösteren tekstil fabrikalarını ve atölyelerini ziyaret etmeye davam ediyor.

Yaşam Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 15:33:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da tekstil alanında faaliyet gösteren tekstil fabrikalarını ve atölyelerini ziyaret etmeye davam ediyor. Tekstil sektöründe faaliyet yürüten işyerlerini ziyaret eden Belediye Eş Başkanlarına, Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da halkla buluşmaya devam ettiklerini ve Belediye yönetimi olarak halkın sorunlarını çözüme kavuşturmak için geceli gündüzlü çalıştıklarını belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, tekstil sektörünün Batman’da istihdama önemli katkı sağladığını belirterek bu alanda çalışan emekçilerinin Batman’a katkılarının yadsınamayacağını aktardı. Çoğunluğu gençlerden oluşan tekstil çalışanlarıyla sohbet eden Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, ulaşımdan, parklara, belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Eş Başkanlar: “Daha önce bir saat veya 45 dakika vakit alan mesafeleri 20 dakikaya düşürecek bir projeyi hayata geçiriyoruz. Yaşar Kemal Parkı’nda çok kapsamlı bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Burada siz gençlerimiz için parklar yapıyoruz. Oturup, dinlenebileceğiniz ailelerinizle piknik yapacağınız alanlar oluşturmak için büyük çaba sarf ediyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.