Eş Başkanlar muhtarlarla toplandı

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek ilk muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 30 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 30.07.2019 10:47:35
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek ilk muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, Batman merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda bir araya gelen muhtarlarla eş başkanlar, mahallelerdeki sorunların tespiti ve çözüm yolları ile talep ve öneriler konusunda görüş alışverişinde bulundu. Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, “Kaynaklarımızı halkımıza hizmet sunmak için harcayacağız. Belediye olarak kişilere değil Batman halkına hizmet edeceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanıp minimum maliyetle maksimum hizmet üreteceğiz. Mahallelerimizin sorunlarını gidermek için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.