Eş Başkanlar, Kurban bayramını kutladı

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Kurban Bayramı münasebetiyle vatandaşların bayramını kutladı.

Yaşam Yayın: 09 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 09.08.2019 14:54:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Kurban Bayramı münasebetiyle vatandaşların bayramını kutladı. Bayramın barış, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Eş Başkanlar; “Kurban bayramı; birlik içinde duanın, yakarışın, eşitlenmenin, sabrın, nefisleri terbiye etmenin, hiç bir canı incitmemenin, yok etmemenin, çaresizliği gidermenin, yaşama bilincinin, yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmenin, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma bayramıdır. Bayramları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla buluşmalı,  sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız.  Açlık, yoksulluk, zulüm ve şiddet sarmalında kuşatılan dünyanın huzura kavuşması ve insanlığın hep birlikte bayramı yaşaması için çalışmak herkesin temel görevi olmalıdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, vahyin şehri Mekke’den, Arafat’ta vakfeye duran bütün hacılarımızın ve yeryüzündeki bütün Müslüman kardeşlerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyor; bu bayramın, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hâkim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.