Eroin ve silah ele geçirildi

Batman Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, park halindeki bir araçta 11 kilo 69 gram eroin ile 2 adet silah ele geçirildiği belirtildi.

Asayiş Yayın: 12 Şubat 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2018 16:12:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Açıklamada, "Park halinde bulunan bir aracın durumundan şüphelenilmesi üzerine görevlilerimizce yapılan aramada, aracın çeşitli bölmelerine zulalanmış vaziyette 2 adet silah ve bu silahlara ait şarjör ve fişekler ile toplam ağılığı 11 kilo 69 gram gelen eroin maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 515 TL para ele geçirilmiştir" denildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan bir şüphelinin, hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapma ve uyuşturucu sağlama" suçundan adli işlem yapıldıktan sonra adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

BAHİSE YASAL İŞLEM

Öte yandan, bahis oynandığı tespit edilen internet cafe olarak faaliyet gösteren iş yerlerine eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiği kaydedildi. Açıklamada, "Düzenlenen operasyon neticesinde; 2 adet bilgisayar kasası, 2 adet yazıcı, 2 adet monitör, 585 TL para, 20 adet kupon, 2 adet av tüfeği muhafaza altına alınmıştır. İş yerleri sahipleri hakkında adli işlem tesis edilmiş, bununla birlikte GBT kontrolünde çeşitli suçlardan aranması bulunan bir kişi hakkında da yasal işlem başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.