Erkek öğrencilere ücretsiz tıraş

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Yüksek Öğrenim Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdunda Halk Eğitim Merkezi destekli verilen kuaförlük hizmeti ücretsiz olarak okul ve medreselerde yapılmaya devam ediliyor.

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 16:38:08
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Yüksek Öğrenim Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdunda Halk Eğitim Merkezi destekli verilen kuaförlük hizmeti ücretsiz olarak okul ve medreselerde yapılmaya devam ediliyor. Daha önce 6 kişilik ekiple okullarda ücretsiz tıraş hizmeti veren Kuaför Zülküf Başak ve ekibi Arapkent ile Hayriye Medreselerinde de Kur’an Kursu öğrencilerine de hizmet vermişti. Son olarak Oduncular Sitesi medresesinde Kur’an Kursuna giden öğrencileri ücretsiz tıraş ettiklerini belirten Zülküf Başak; “Burada 35 öğrencimizin Bayram öncesi tıraşlarını yaptık. Kuaför kalfalarımız Sedat Ecevit, İskân Çetin, Şaban Akgül, Maher Maksaud ve Salih Moğol’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başak, ayrıca bugüne kadar 3 okul ve 3 medresede toplamda 335 kişiye ücretsiz tıraş hizmeti verdiklerini de sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.