‘ERBAŞ’A DESTEK

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Ramazan ayının ilk Cuma hutbesinde eşcinselliğe yönelik sözleri sebebiyle İHD’nin suç duyurusunda bulunmasını kınadı.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.04.2020 12:01:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Ramazan ayının ilk Cuma hutbesinde eşcinselliğe yönelik sözleri sebebiyle İHD’nin suç duyurusunda bulunmasını kınadı. Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Maruf Yalçın, “Kısa bir süre önce Diyanet İşleri Başkanının zina ve eşcinsellk gibi sapkınlıklarla ilgili dinimizin emirlerini tebliğ ettiği bir hutbe sonrasında, bu sapkınlıkların toplumda yayılmasına çalışan odaklar yaygara koparmaya çalışmış, sözde bir İnsan Hakları Derneği gerçekte İslam düşmanı olan bu dernek, Diyanet İşleri Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunma cüretinde bulunmuştur.  Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu olarak, Diyanet İşleri Başkanının yanında olduğumuzu belirterek, aynen Diyanet İşleri Başkanının dediği gibi zina ve eşcinselliği bir sapkınlık olarak görüyor, bu sapkınlıkları lanetliyoruz. Bu tür gayri ahlaki ve gayri insani ahlaksızlıkların ailenin ve toplumun yapısını bozmaya yönelik girişimler olduğunu biliyor, bu sapkınlıkları yaymaya çalışan odaklar hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu vesileyle aile kurumunu hedef alan, eşcinselliği meşrulaştıran, özellikle gençlerimizin fıtri yapısını bozmaya yönelik İstanbul sözleşmesinin iptal edilmesi gerektiğini ilgililere tekrar hatırlatıyor, bu sapkınlıkların her zaman karşısında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.