‘Erbane Grubu’ salonu coşturdu

Hazırladığı etkinliklerle Batman halkına farklı programlar sunan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu hafta sonu da Batmanlıları Erbane grubuyla coşturdu.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 19:16:52
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Hazırladığı etkinliklerle Batman halkına farklı programlar sunan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu hafta sonu da Batmanlıları Erbane grubuyla coşturdu. Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alan Kolektifa Ritmen Azad Erbane grubu, seslendirdikleri parçalar ve sergiledikleri sahne performanslarıyla seyircilere doyumsuz bir gece yaşattı. Yöresel ezgilerin erbane ritmiyle buluştuğu gecede konuk sanatçı olarak uzun hava seslendiren Dengbej Ahmed’e Xi, konsere ayrı bir renk kattı. Gecenin sonunda hareketli parçalar seslendiren erbane grubunu sık sık alkışlayan seyirciler, sahne önünde halay çekerek gecenin tadını doyasıya çıkardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.