Erbaaspor maçının bilet fiyatları ve satış noktaları açıklandı

Petrolspor’un 5 Aralık Pazar günü evinde oynayacağı Erbaaspor karşılaşmasının biletleri 2 Aralık Perşembe günü itibariyle belirlenen noktalarda satışa çıkacak.

Yayın: 30 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 30.11.2021 18:23:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

4 Aralık Cumartesi günü mesai saati bitimi ile belirlenen satış noktalarında bilet satışları sonlandırılacak. Maç günü ise saat 11.00’de stadyumdan bilet almak isteyen seyircilerin biletlerini alabileceği açıklandı. Maçın biletleri 10 TL’den satışa sunulacak. Bu sezon ilk kez kale arkası tribünleri seyircilerin hizmetine açılacak.

BİLET SATIŞ NOKTALARI;

1-Peronspor - 1.Cad Peron girişi No. 24

2-Bi Börek 1.Şube -GAP Mah. Av. Sedat Özevin Cad. Taşkonak iş merkezi altı

3-Bi Börek 2.Şube -TPAO Bulvarı Dünya Hastanesi yanı

4-Vitamin Durağı-Atatürk Parkı Hotel İzgi bitişiği

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Kulüp olarak, Erbaaspor ve bundan sonraki maçların,maç biletlerinin dışarıda satılmasına karar verildi. Söz konusu satışlara 02.12.2021 tarihinden başlanacak olup, Cumartesi günü mesai saati bitimi ile sonlanacaktır. Ayrıca maç günü maraton ve kale arkası tribünlerinin tamamı saat 11:00'de açılacaktır. Bilet satışlarına stat içinde maç günü saat 11:00'e devam edilecektir” İfadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.