‘Engellilik ve Yaşam’ paneli yapıldı

Batman Zihinsel Engellileri Eğitim ve Koruma Derneği tarafından düzenlenen ‘Engelliler ve Yaşam Paneli’ yapıldı. Panele Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Türkiye Engellileri Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, Batman’da bulunan Zihinsel, Bedensel, İşitme ve Görme Engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

Yaşam Yayın: 29 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 29.04.2018 10:21:16
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

 Vali Deniz, “Sosyal devlet anlayışı içerisinde, engelli vatandaşlarımızın sosyal hakları ve ekonomik durumlarının iyileştirilmesi konusunda çok güzel hizmetler sunuluyor. Engelli maaşlarının yanı sıra evde bakım hizmetlerinde devletimiz engelli vatandaşlarımıza her türlü imkanı sunuyor, sunmaya da devem edecektir” dedi. Belediye Başkan Vekili Aksoy’un engellilere yönelik yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden Türkiye Engellileri Konfederasyonu Başkanı Çelebi, Batman’da bulunan engellilerin ihtiyacını büyük ölçüde karşıladığından dolayı Başkan Vekili Aksoy’a teşekkür etti. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ise, engelli bireylere yönelik yapılan çalışmaların belediye hizmetleri arasında olması gereken çalışmalar olduğunu dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.