Engellileri sevindirdiler

Kozluk Yaşam Boyu Engelli Derneğinin Hazırlayıp İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğüne sunmuş olduğu “Engelsiz Kalplere Dokunuş” adlı proje bazında engelliler tarihi Hasankeyf şehrini gezmenin mutluluğunu yaşadılar.

Yaşam Yayın: 02 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2019 11:21:03
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Kozluk Yaşam Boyu Engelli Derneğinin Hazırlayıp İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğüne sunmuş olduğu “Engelsiz Kalplere Dokunuş” adlı proje bazında engelliler tarihi Hasankeyf şehrini gezmenin mutluluğunu yaşadılar. Engelli ve ailelerinden oluşan katılımcılar Goşto Et Izgara Lokantasında nezih bir ortamda güzel lezzetli yemek yemenin mutluluğu yaşadı. Dernek Başkanı Hasan Çelik: “Projede destek olan yetkililere ve Goşto Et Izgara Lokantasındaki başta işletmeci Fırat Ağalday’a ve tüm çalışanlarına engelli ve ailelerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.