Engellilerde ilk galibiyet sevinci

Batman Engelliler Spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, birinci ligde sahasında ağırladığı Medicalpark Samsun Engelliler Spor Kulübü’nü yenerek ilk galibiyetini aldı.

Yayın: 06 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.11.2019 16:41:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Engelliler Spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, birinci ligde sahasında ağırladığı Medicalpark Samsun Engelliler Spor Kulübü’nü yenerek ilk galibiyetini aldı. Kendi imkanları ile ligde tutunmaya çalışan engelliler, Samsun temsilcisini güzel bir oyunun ardından 69-55 yenmeyi başardı. Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya:  “Başta emektar ve vefakar hoca ile sporcularımıza teşekkür ederiz. Bu zor ve sıkıntılı dönemde bu galibiyet bize moral vermiştir. Bu zor ve sıkıntılı döneminde geçeceğine olan inancımızı koruyoruz. Bu galibiyeti bizlere maddi manevi destek olan herkese armağan ediyoruz” dedi.

“DESTEK VARSA, BAŞARIDA VAR”

Kendilerine destek verilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağını belirten Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya; “İlk galibiyetimizi alarak kendimize geldik. Bu müsabakada bizleri yalnız bırakmayarak destek olan İl Genel Meclis Başkanı Sayın Abdulvahap Akbaş’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Özperk’e, reklam sponsorumuz TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne, Şube Müdürü sayın Burak Eren’e ve salon görevlilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki zor ve sıkıntılı döneminde geçeceğine olan inancımızı koruyor ve aldığımız galibiyeti bizlere maddi manevi destek olan herkese armağan ediyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.