'Engelliler yasası, engellilerimiz için milat oldu'

AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, engellilerin haftasını kutladı.

Yaşam Yayın: 12 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 12.05.2020 15:14:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, engellilerin haftasını kutladı. Gür, mesajında şunları kaydetti: "Engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları aşabilmeleri için gerekli çalışmaların yapılması, onların sosyal yaşamda çok daha fazla ve aktif şekilde yer almalarının sağlanması, toplumsal bir görev olmasının yanı sıra insani bir zorunluluktur. Devletimiz ve hükümetimiz yoğun destek ve teşviklerle ülkemizde son yıllarda, engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarının iyileştirilmesi, hayatın her alanında var olmalarının sağlanması amacıyla büyük adımlar atmıştır. AK Parti iktidarında 2005 yılında çıkartılan engelliler yasası, engellilerimiz için milat olmuştur. Daha önceki dönemlerde kaderleriyle baş başa bırakılan engellilerimiz bugün, gün ışığıyla bütünleşmiş ve hayatın her alanında mücadelelerini sürdürmektedir. Ak Parti engelli ve yaşlılarımızın yaşam koşullarını iyileştirip, hayatın her alanında işlevsel bir eşitlik ve özgürlüğü de teneffüs edebilmeleri için reform niteliğinde bir çok düzenlemeyi hayata geçirmiştir. AK Parti hükümeti döneminde Engelliler, hastalar ve bakıma muhtaç çocuklar hususunda birçok devrim niteliğinde düzenlemeler yapıldı ve bu düzenlemelerle de engellilerimizin hayatları kolaylaştı. Bu duygu ve düşüncelerle   Engelliler Haftasını en içten dileklerimle kutlar başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm Batmanlı hemşerilerime saygılar sunarım."
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.