Engelliler takımından Gür’e teşekkür ziyareti

Batman İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Tahir Gün ve oyuncular AK Parti İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür’e engelli vatandaşlara yönelik destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Yaşam Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 16:53:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman İşitme Engelliler Spor Kulübü  Başkanı Tahir Gün ve oyuncular AK Parti İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür’e engelli vatandaşlara yönelik destekleri nedeniyle teşekkür etti. Kulüp Başkanı Tahir Gün ve beraberindekiler, İl Başkanı Gür’ü makamında ziyaret ederek, engellilere yönelik yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti. Kulüp Başkanı Tahir Gün, yaptığı konuşmada Engellilerin sadece 3 Aralık’ta değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, vatandaşlardan manevi destek beklediklerini sözlerine ekledi.  Gün;  “Batman halkının bizim yanımızda olmasını ve oynadığımız maçlara gelerek bu takımı görmelerini, bilmelerini istiyoruz. Bizlere her daim destekte bulunup ve bizleri sezonun ilk  maçında yalnız bırakmayan  İl Başkanımız Akif bey ve İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş’a kulübüm ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi. Başkan Gür ise engelli vatandaşlara yapılan her hizmeti toplumsal bir görev ve vicdani bir sorumluluk olarak gördüklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.