Engelliler lunaparkta gönüllerince eğlendi

Batman'da Bir Kalp Bin Umut Platformu tarafından yürütülen proje kapsamında lunaparka götürülen engelliler gönüllerince eğlendi.

Yaşam Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 12:42:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Lunapark işletmecisi, engellilerin işletmelerinden ücretsiz yararlanabileceği müjdesini verdi.  Platform tarafından Batman’da bulunan zihinsel, bedensel, işitme ve hafif zihinsel engeliler Gültepe Mahallesinde bulunan lunaparka getirilerek çarpışan araba, dönme dolap, gondol başta olmak üzere parkta bulanan eğlence araçlarına bindirildi. İlk kez lunaparka gelen engelliler büyük bir sevinç yaşadı. Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi, lunapark ile birlikte güzel bir etkinliğe imza attıklarını söyledi.

LUNAPARK KAPILARINI ENGELLİLERE AÇTI 

Lunapark sahibi Necdet Nasıroğlu ise daha önce de birçok sosyal sorumluluk projesine dahil olduklarını söyledi. Nasıroğlu, “Sosyal projeler konusunda karnesini getiren bütün öğrencilerimize parkımızda ücretsiz ağırlamıştık. Yeni kampanyayı beraber yürütüyoruz. Evin kardeşimizin kampanyası. Tamamıyla engelli olan tüm kardeşlerimize süresiz olmak üzere engelli kardeşlerimize bedava kart çıkartacağım. Lunapark kartın üzerinde adı engelsiz yaşam soyadı yaşama sevinci not başarmak olacaktır. Bu proje tamamıyla Evin kardeşimizin projesidir. Lunapark yerimiz olduğu süre boyunca engelli kardeşlerimiz ücretsiz faydalanacaktır” diye konuştu.

LUNAPARK SEVİNCİNİ YAŞADILAR

Engelli Melek Akın ise etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, “Gondola, çarpışan arabaya bindik biz engellileri unutmadıkları için onlara teşekkür ediyorum. Güzel bir duyguydu. Heyecan ve mutlu verici bir mutluluktu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Engelli Nurullah Pılgıs da, ilk defa gondola bindiğini kaydederek etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Öte yandan etkinlikte daha sonra engelli bireylere çeşitli hediyeler verildi. Engelli bireyler bu etkinliğe katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.