En iyi tenisçiler arasına girdiler

Bölgesel, ulusal ve uluslararası yarışmalarda gösterdikleri başarılarla dikkat çeken 1955 Batman Belediyespor bünyesinde mücadele veren masa tenisi ekibinden bazı isimler, Türkiye’nin en iyi masa tenisçileri arasında yer buldu.

Yayın: 19 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 19.03.2019 16:57:27
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

18-19 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul ili Hakkı Başar Spor salonunda yapılacak Türkiye en iyi 16’lar takım müsabakalarına, kulübümüz sporcularından Şükran Cangir, Sena Kaplan ve Hacer Kaplan davet edildi.1955 Batman Belediyespor bünyesinde mücadele veren masa takımı ekibinden başarılı tenisçilere yapılan davetin mutluluğunu yaşayan masa tenisi takımı oyuncuları ve antrenörleri, kendilerine her türlü desteği sağlayan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’e teşekkür ettiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.