Emre, hayranlarını coşturdu

Batman Belediyesi tarafından Kültürel Etkinlik Resitali kapsamında Batman’a getirilen, Batmanlı ünlü müzisyen Emre Sertkaya, konser alanını dolduranları coşturdu.

Sanat Yayın: 15 Ekim 2017 - Pazar - Güncelleme: 15.10.2017 20:58:07
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

KONSER COŞKULU GEÇTİ

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ekim Ayı Kültür Sanat etkinlikleri içerisinde yer verdiği ve uzun süredir merakla beklenen ‘Emre Sertkaya’ konseri, coşkulu geçti. Yaklaşık 2 saat süren konsere başta gençler ve aileler olmak üzere Batmanlılar büyük ilgi göstererek konser alanını doldurdu. 2016 yılında katıldığı 'O Ses Türkiye' yarışmasının birincisi olduktan sonra yıldızı parlayan Emre, seslendirdiği parçaların da arasında yer aldığı Türkçe ve Kürtçe müzikler seslendirdi. Sertkaya, konserini ‘Batman'e Batman'e’ şarkısıyla bitirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.