‘Emek sömürüsü giderek artmakta’

Batman Tabip Odası 14 Mart Tıp Bayramı haftası nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Oda Başkanı Dr. Selahattin Oğuz tarafından yapılan açıklamada, “Batman Tabip Odası olarak üzülerek ifade etmek isteriz ki ülkemizde tüm emek alanları gibi sağlık iş kolunda da emek sömürüsü giderek artmaktadır.

Gündem Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 16:55:20
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Tabip Odası 14 Mart Tıp Bayramı haftası nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Oda Başkanı Dr. Selahattin Oğuz tarafından yapılan açıklamada, “Batman Tabip Odası olarak üzülerek ifade etmek isteriz ki ülkemizde tüm emek alanları gibi sağlık iş kolunda da emek sömürüsü giderek artmaktadır. Biz hekimler için  can, ücret ve gelecek güvencesi temel taleplerimiz haline gelirken, bir yandan da mesleğimizin bağımsızlığını ve saygınlığını korumak için çok yönlü  bir mücadeleyi meslektaşlarımız ile beraber  yürütmekteyiz. Hekimler olarak bu 14 Mart Tıp Bayramı haftasında da toplumun sağlık hakkı yanında mesleki özlük haklarımız ve geleceğimiz için mücadeleye devam edeceğimizi, yine sağlıklı bir çevrede, tüm halkların barış içinde yaşadığı demokratik bir ülke mücadelesini de sürdüreceğimizi belirterek, tüm meslektaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarız” ifadeleri kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.