‘Emeğimizin karşılığını almaya başladık’

Batman Belediyesi bünyesinde kurulan Batman 72 Belediyespor alt yapısı için yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı.

Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 13:46:35
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Belediyesi bünyesinde kurulan Batman 72 Belediyespor alt yapısı için yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Batmanlı gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, yeteneklerinin keşfedilmesine imkan sağlamak ve takıma sporcu kazandırmak amacıyla yola çıkan Batman Belediyesi, yapmış olduğu çalışmalarla gençlerin ve ailelerin takdirini kazanıyor. Batman 72 Belediyespor Kulübü bünyesinde eğitim gören sporcular, katıldıkları yarışmalarda dereceyle dönüyor. Güreş branşında eğitim gören Muhammed Kaya, 2002-2003 yaş kategorisinde Batman il genelinde 1.olurken, 2006-2007-2008 yaş kategorilerinde ise; Yusuf Akgün 2., Serkan Savaş 2., Recep Arslan 2. ve Bünyamin Çokça da 5. oldu. Sporcular önümüzdeki günlerde grup müsabakalarında Batman’ı ve Belediyeyi temsil etmeye hak kazandı. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, “Verilen eğitim sayesinde emeğimizin karşılığını almaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.