Elektrik kesintilerine çözüm istiyorlar

Batman esnafı, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle iş yapamaz hale geldiklerini belirterek elektrik kesintilerine çözüm istedi.

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2019 11:39:28
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

 “İŞ YAPAMAZ HALE GELDİK”

Batman'ın en işlek caddelerinden olan Gülistan Caddesi esnafı, sürekli yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ’a tepki göstererek, elektrik kesintilerine çözüm istediklerini belirttiler. Hemen hemen her gün, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar belirli saatler aralığında elektriklerinin kesildiğini belirten esnaf, elektrik kesintileri yüzünden iş yapamaz hâle geldiklerini söylediler. Kesintiler sebebiyle büyük bir mağduriyet yaşadıklarını dile getiren esnaf, sorunun bir an önce giderilmesi gerektiğini kaydettiler. Elektriklerin kesik olduğu esnada dükkânlarının otomatik kepenklerini açamadıkları gözlenen esnafın, büyük zorluklar ve ilkel koşullar altında işyerlerini açmaya çalıştıkları görüntülere yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.