‘Elektrik esintileri psikolojimizi bozdu’

Sık sık kesilen elektrikler Gülistan caddesindeki esnafa isyan bayrağı çektirdi. DEDAŞ’ın keyfi uygulamaları vatandaş ve esnafı çileden çıkardı.

Yaşam Yayın: 30 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 30.05.2019 16:21:05
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Sık sık kesilen elektrikler Gülistan caddesindeki esnafa isyan bayrağı çektirdi. DEDAŞ’ın keyfi uygulamaları vatandaş ve esnafı çileden çıkardı. Başta Gülistan caddesi olmak üzere elektriklerin her gün saatlerce kesintileri esnafı caddeye döktü. Yetkililere ulaşamadıklarını belirten bir grup esnaf,  kurumun sahipsiz olduğunu dile getirerek, "Aylardır iş yapamadık. Bayramın yaklaştığı şu günlerde biraz umutlanmıştık.  DEDAŞ’ın sayesinde işyerlerimizi açamaz hale geldik. Astronomik rakamlardaki kiramız ve ödemelerimizi kim karşılayacak? Günün her saatindeki kesintiler psikolojimizi bozdu. Bu kent bu kadar mı sahipsiz” diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.