EKMEN, YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.

Yaşam Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 19:35:53
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.  Ekmen, kutlama mesajında; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşlı hakları konularında farkındalık yaratmak amacıyla belirlenen 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü Türkiye Emekliler Batman Şubesi olarak kutluyoruz. Yaşlı nüfusumuzun toplam nüfus oranı hızla arttığı ülkemizde, yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılabilmeleri, ekonomik haklara sahip olabilmeleri ve kültürel aktivitelerini yerine getirebilmeleri devlet tarafından güvence altında tutulmalıdır. Bu kapsamda, toplum nüfusunun % 9,1 ini kapsayan 65 ve üzeri vatandaşlarımızın haklarındaki çalışmaların geliştirilerek devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.