Ekmen, üye olma çağrısında bulundu

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emeklilerin sorunlarını bir bir anlatarak, dernek çatısı altında birleşme çağrısı yaptı.

Yaşam Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 15:49:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emeklilerin sorunlarını bir bir anlatarak, dernek çatısı altında birleşme çağrısı yaptı. Başkan Ekmen, “Bu ülkenin her taşında emeği olan emeklilerimizin kimseye muhtaç olmadan, daha refah koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri için uğraş içindeyiz. Yurt geneli 12 milyon  emekli var. Bunun kaçı dernek üyesi diye bakmak lazım. Emekli vatandaşlarımız yaşadıkları sorunlardan bahsederken, üzerlerine düşen görevi de yerine getirmeli. Dernek çatısı altında örgütlenerek sesimizin daha gür çıkmasını sağlamalıdır. Doğalgaza bir yılda yüzde 35, elektriğe yüzde 41 zamların konuşulduğu, Dolar ve Euro’nun tavan yaptığı şu günlerde lokma, aslanın ağzındaydı, şimdi midesindedir. Bu nedenle  zorluklarla baş etmek için derneklerinize sahip çıkın ve üye olun. Genel Merkezimiz başta olmak üzere  bütün şube yöneticilerimizle emeklilerimizin haklarını savunmada başta iktidar olmak üzere tüm siyasi partilerin, yetkili kurum vekillerine, emeklilerimizin sıkıntılarını dile getirmek için büyük bir çaba içerisindeyiz.Bu zorluklarla baş edebilmek için örgütlenmek önemlidir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.