Ekmen’in çağrısı karşılık buldu

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen’in, emekli promosyonları için bankalara yaptığı çağrı, karşılık buldu.

Gündem Yayın: 13 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.02.2020 09:10:04
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Kentteki bankaların üst düzey temsilcileri Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen’le görüşerek promosyon tekliflerini sunmaya başladı. Ekmen, 2020 yılı emekli promosyonları için bankalara çağrı yaparak, en yüksek promosyonu teklif edecek banka ile 12 bini aşan üyeleri adına anlaşmaya varabileceklerini söyledi. Ekmen’in çağrısından sonra kentteki bankalarda teklifler bir bir gelmeye başladı. Bankaların üst düzey yöneticilerini dernek binasında ağırlayan Ekmen, teklifleri değerlendirmeye aldı. Başkan Ekmen, “Emeklilere dilenci muamelesi yapmasına asla izin vermeyiz . bankalar kazançlarından  minicik bir miktarını emekliğe vermeyi çok görmesinler. Bizimle görüşe gelen tüm bankalar yetkililerine şükranlarımı sunarım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.