Eğitim sezonu öncesi yaya geçidi çalışması

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, eğitim ve öğretim sezonundan önce okul önlerinde olası kazaları engellemek için yaya öncelikli işaretleme çalışmalarını tamamladı.

Yaşam Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2019 14:00:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yol önlerine yaya geçidi, trafik levhası, kavşakların periyodik bakımlarının yanı sıra yayalar için yaya geçidi ve önce yaya ikonunun boyama işlemini gerçekleştiren müdürlük personeli, park, okul ve önemli noktalara kauçuk kasis döşedi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelince okul önlerine 4 adet Okul Yaya Geçidi Levhası ve Omega Direk takılırken, şehir içinde bulunan kavşakların periyodik bakımları da gerçekleştirildi. Park önlerine park yapılmasının önüne geçilmesi için “Park Yapılmaz” uyarı levhasının montajını yapan ekipler, 2019-2020 eğitim ve öğretim sezonu öncesi Batman’da bulunan mevcut bütün okulların Yaya Geçitleri ve Önce Yaya İkonu boyama işlemini bitirdi. Şehrin genelinde Yaya Geçidi ve İkon çalışmasının devam ettiğini ifade eden belediye yetkilileri; Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Park yanında bulunan iki yola da 8 metrelik kauçuk kasis döşedi. Toplu taşıma alanında yapılan yeni çalışmaların yanı sıra trafik düzenlemeleri konusunda da imkânları kullandıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu, okul öncesi önlemler konusunda hassas davrandıklarını belirtti. Yaya öncelikli çalışmaların önemli olduğunu belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, “Eğitim ve öğretim sezonu öncesi okul önlerinde yapılacak çalışmalar önemlidir. Yaya geçitleri ve benzeri işaretlemeler yapılıyor. İhtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalar devam edecek. Servis yoğunluğunun da göz önünde bulundurularak gerekli çalışmaların yapılması ve öğrencilerimizin güvenliklerinin sağlanması bizim açımızdan oldukça önemli bir konudur” açıklamasında bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.