Eczane Teknisyenlerine yeni başkan

Batman Eczane Teknisyenleri Derneği’nde Mekin Balcı’nın başkanlıktan istifa etmesiyle boşalan koltuğa Yönetim Kurulu Kararıyla 2. Başkan Abdullah Ekin seçildi.

Yaşam Yayın: 12 Aralık 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 12.12.2018 16:21:43
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Abdullah Ekin ayrıca Güneydoğu Eczane Teknisyenleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Eczane Teknisyenleri Konfederasyonu Denetleme Kurulu Başkanlığı da yapmakta. Batman Eczane Teknisyenleri Başkanı olan Abdullah Ekin yeni görevi ile ilgili şunları söyledi, “Bu bir bayrak yarışıdır. Eski başkanımıza bugüne kadar yaptıkları için meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki amacımız çıtayı biraz daha yükseğe çıkarmaktır. Başkan olarak tüm meslektaşlarımı kucaklayacağımı ve onlar için canla başla çalışacağımı herkesin bilmesini isterim. Önümüzdeki bu zorlu süreçte tüm meslektaşlarımın derneklerine sahip çıkmasını ve derneğe üye olarak dernek çatısı altında olmaları ile birlikte hareket etmeleri bizim için çok önemlidir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.