EBBL YARI FİNALLERİ TAMAMLANDI

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde Yarı Final karşılaşmaları tamamlandı.

Yayın: 28 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 28.05.2018 13:45:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

19 Mayıs Spor Salonunda oynanan EBBL Yarı Finalleri’nde bölge şampiyonluğunu namağlup olarak Çanakkale Umurbey Belediye Güreş Spor takımı elde ederken, ikinciliği İstanbul Yeşilyurt, üçüncülüğü İzmir MKD Bossan ve dördüncü sırada da Şanlıurfa Şutim Spor yer almayı başardı. Beşinci olan Muğla Üniversitesi ve altıncı olan Malatya Büyükşehir Belediyesi ise gruplardan çıkamadılar. İlk 4 sırayı alan takımlar 04-10 Haziran 2018 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Finalleri’nde mücadele etmeye hak kazandılar.

ÖRNEK ORGANİZASYON

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün örnek organizasyonu ile tamamlanan Basketbol Yarı Final Bölge Şampiyonluğuna katılım sağlayan takımlar teşekkür ettiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, tek amaçlarının spora ve ilin tanıtımına katkı sunmak olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren; “Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in destek verdiği EBBL organizasyonu sorunsuz bir şekilde sona erdi. Federasyon ve diğer kurumlarla sürekli Batman’a grup, yarı final ve final müsabakalarını almaya çalışıyoruz. Bu yıl Batman’a sayısız branşta organizasyon aldık. Almaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.