Dürümcü Şahin Usta markalaşıyor

Batman’da Dürümcü Şahin Usta ismiyle meşhur olan mekanın sahibi Mehmet Şayan Demir, Turgut Özal Bulvarı’nda yeni açacakları mekanlarının franchise sisteminde olacağını belirtti.

Yaşam Yayın: 09 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2019 16:09:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da Dürümcü Şahin Usta ismiyle meşhur olan mekanın sahibi Mehmet Şayan Demir, Turgut Özal Bulvarı’nda yeni açacakları mekanlarının franchise sisteminde olacağını belirtti. 1984 yılından beri bu sektörde olduklarını hatırlatan Demir, altyapı çalışmalarını bitirdikten sonra franchise sistemine geçeceklerini söyledi. Demir, “Burada hizmete girecek olan üçüncü şubedir, ve dördüncü şubemizi de ilçe otogarı yanında açacağız. Ziya Gökalp Mahallesi, Dörtyol karşısında yapımı süren mekanımızın açılışını 10 ila 15 Eylül arasında yapmayı planlıyoruz. Ama benim için en önemli şey, Batman’a bir marka kazandırmaktır. Piyasadaki birçok dürümcü İstanbul ya da Antalya menşeilidir. Allah’ın izniyle Batman’da bir marka çıkarmayı düşünüyoruz. Hayırlısıyla franchise’a geçiyoruz. Şu an bile bir çok kesimden bize şube başvurusu var. Sitemiz şuan hazır ve franchise formları hazırlanıyor. Şirketimiz, muhasebecimiz, şirket müdürümüz de hazır. Alt yapımızı oluşturduktan sonra başlayacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.