Doktorlar, Eş Başkanlara tebrik ziyaretinde bulundu

Batman Özel Yaşam Hastanesinde çalışan doktorlar, Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 17:17:07
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman Özel Yaşam Hastanesinde çalışan doktorlar, Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz'ı makamında ziyaret etti. Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, hastanenin farklı branşlarında hekim görevi üstlendiği Doktorları makamında kabul etti. Ziyarete gelen doktorlar aynı zamanda meslektaşları olan Eş Başkan Dr. Mehmet Demir’i böylesi bir makamda görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Başkanlık makamında meslektaşlarını ağırlayan Belediye Eş Başkanı Dr Mehmet Demir, yapılan ziyaretin oldukça memnuniyet verici olduğunu dile getirerek kutlama ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.