Doktor adaylarının taleplerine anında cevap

Vali Hulusi Şahin katıldığı bir Instagram canlı yayınında kendisinden stetoskop talebinde bulunan Tıp Fakültesi öğrencilerinin isteğine kayıtsız kalmadı.

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 16:28:16
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin katıldığı bir Instagram canlı yayınında kendisinden stetoskop talebinde bulunan Tıp Fakültesi öğrencilerinin isteğine kayıtsız kalmadı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencileri Yusuf Elban ve Veysel Uçar’ı makamında kabul eden Vali Şahin, öğrencilerin talepte bulunduğu stetoskopların yanı sıra birer tablet hediye etti. Vali Şahin, Tıp Fakültesi öğrencileri Yusuf Elban ve Veysel Uçar’a, eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak vatana ve milletine faydalı birer birey olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.