Doğup büyüdüğü mahallede klip çekti

Batman’ın tanınan ses sanatçılarından Musa Gezer, ‘Buk ani lez u bez’ isimli klibini doğup büyüdüğü 19 Mayıs Mahallesinde çekti.

Yaşam Yayın: 11 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 11.06.2019 16:38:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın tanınan ses sanatçılarından Musa Gezer, ‘Buk ani lez u bez’ isimli klibini doğup büyüdüğü 19 Mayıs Mahallesinde çekti. Sosyal medyada 100 bine yakın takipçisi ve seveni bulunan sanatçı Musa Gezer, son klibiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Doğup- büyüdüğü 19 Mayıs Mahallesi başta olmak üzere İluh, Yeşiltepe, Kısmet, Huzur, ve Çay mahallelerinde klibini çeken Gezer büyük ilgi gördü. “En büyük hayalim doğup büyüdüğüm sokaklarda klip çekmekti. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum” diyen sanatçı Musa Gezer; “Klibimi profesyonel ve doğal ortamda çektim.  ‘Buk ani lez u bez’  klibimde günümüzdeki gelin ve kaynana arasında geçen olayları anlatıp, şarkıyla canlandırdım.  Şu an 100 bin kitleye sahip olmamı sağlayan en büyük etkenlerden Batman’ı ve doğup büyüdüğüm sokaklarımızı unutmadım.  İnsanlar doğduğu ve yaşadığı bölgeyi hiçbir zaman unutmamalı. 19 Mayıs ve Batman için büyük projelerim olacak. Özellikle klibimde bizleri yalnız bırakmayan mahalle sakinlerine ve geleceğimizin teminatı çocuklara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.