Doğada yaşayan hayvanlar için gıda bırakıldı

Batman'da çöpe atılacak gıdalar toplanarak doğada yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanlar için bırakıldı. Bir Kalp Bin Umut ile Batman Hayvan Severler 72 Platformları tarafından düzenlenen etkinlikle çöpe atılacak gıdalar toplanarak, doğada yaşayan hayvanlara yem olarak bırakıldı.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 19.02.2019 15:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'da çöpe atılacak gıdalar toplanarak doğada yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanlar için bırakıldı. Bir Kalp Bin Umut ile Batman Hayvan Severler 72 Platformları tarafından düzenlenen etkinlikle çöpe atılacak gıdalar toplanarak, doğada yaşayan hayvanlara yem olarak bırakıldı. Sosyal medya üzerinden tanışıp bir araya gelen doğa ve hayvan severler grubu, Atatürk Parkı önünde buluşup önce Batman Belediyesi barınağına gidip oradaki kedi ve köpeklere mama verdiler. Batman Belediyesi Veterinerleri, TÜPRAŞ Ortaokulu öğretmen ile öğrencileri ve çok sayıda vatandaşların katılımı ile düzenlenen etkinlik, esnafın vermiş olduğu yemek ve ekmek desteği ile gerçekleştirildi. Etkinlik sonrası Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi, "Hayvanları sevip koruyalım, çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılayalım diye bir araya geldik. Etkinliğimiz yoğun bir şekilde ilgi gördü. Öğretmen ve öğrencilerin tepkileri gayet güzeldi. Bizleri mutlu etti. Esnafımız katılım sağlayamasa da desteklerini esirgemediler ve doğaya 500 kilograma yakın yemek bırakmış bulunuyoruz" dedi. Hayvan Severler 72 Platformu Başkanı Elif İvrendi ise, "Burada bulunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bir grup arkadaşla sosyal medya üzerinden tanışıp bir araya geldik ve şimdi de buradayız. Daha önce yaptığımız etkinlik büyük ses getirmişti. Yine öyle olacağını umuyoruz" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.