Doğa ve çevre yürüyüşü yapıldı

Kozluk Belediyesi, Kozluk Gençlik Merkezi ve Garzan Derneği ile ortaklaşa düzenlenen ‘Doğa ve Çevre Yürüyüşü’ etkinliğine gençler büyük ilgi gösterdi.

Gündem Yayın: 18 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 18.12.2018 16:30:51
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Kozluk Belediyesi, Kozluk Gençlik Merkezi ve Garzan Derneği ile ortaklaşa düzenlenen ‘Doğa ve Çevre Yürüyüşü’ etkinliğine gençler büyük ilgi gösterdi.  Çevre yürüyüşü Kozluk Merkezinde başlayıp, Ayngebire mesire alanında son buldu. Yürüyüşe Kozluk Belediye Başkan Vekili Mustafa Işık, Jandarma İlçe Komutanı Selim Kasacı, Gençlik Merkezi üyeleri, Garzan-Der üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş sonunda katılımcılara kahvaltı ikram edildi.  Etkinlik alanında Kozluk Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan okçuluk, matrak ve dart oyunu ile katılımcılar zevkli zaman geçirdi. Oyunların sonunda Bahar şelalesine doğru yürüyüşe devam eden katılımcılar eşsiz şelale manzarası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.  Kozluk Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Rüzgâr, bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini belirterek emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.