Dizi oyuncusu olmak için koştular

Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan bir dizi için yapılan oyuncu seçmelerine bölge illerinden gençler akın etti.

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2019 14:38:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan bir dizi için yapılan oyuncu seçmelerine bölge illerinden gençler akın etti. Seçilen gençler, yan oyuncu ve figüran olarak rol alacaklar. 9 Haziran’da çekimleri yapılacak Şekıro (Şekerleme) isimli dizi film için sosyal medyadan yapılan bilgilendirmenin ardından yüzlerce genç dizi oyuncusu olmak için seçmelere akın etti.  Batman Mezopotamya Otelinde yapılan oyuncu seçmelerine, Batman, Diyarbakır, Siirt, Mardin gibi, bölgenin birçok kentinden yaklaşık 300 kişi oyuncu olabilmek için başvurdu. Başvuran gençler, kamera karşısına geçerek denendiler. İnternet üzerinden yayınlanacak olan dizinin Ana karakterlerinin daha önce belirlendiğini kaydeden Mirap Reklam Yayıncılık, TV, Radyo Ltd. Şti. yetkililerinden Yapımcı Mehmet Bardakçı, Batman’da yapılan oyuncu seçmelerinin dizide rol alacak olan farklı karakterler, yan oyuncular ve figüranların seçimine yönelik olduğunu belirtti. Şu anda sadece You Tube ve Blue TV’ye yönelik çalışma yürüttüklerini söyleyen genç yapımcı Bardakçı, “Şu an Blue TV ile anlaşmışız ama yarın öbür gün Irak, Afganistan, Küba veya herhangi bir ülkeden istek gelirse, diziyi onlara bile pazarlama imkanımız olabilir. Blue TV, internet ortamında yayın yapan bir televizyondur. Seçeceğimiz yetenekli oyuncuları dizimize dahil edeceğiz. Çukur veya Hercai dizisi olsun, Türkiye televizyonlarında gördüğümüz diziler hangi şartlarda çekiliyorsa biz bu diziyi de aynı şartlarda çekeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.