Diyaliz ve Onkoloji hastalarına moral pikniği

Bölge Devlet Hastanesi tarafından geleneksel hale gelen etkinlikle diyaliz ve onkoloji hastaları neşe dolu bir gün geçirdi.

Yaşam Yayın: 30 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 30.04.2018 14:33:52
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

 Bu yıl 6’ncısı düzenlenen “Bahara Merhaba Şenliği”nde, hasta, hasta yakınları, hastane yönetimi ve hastane çalışanları hafta sonunda Malabadi DSİ tesislerinde düzenlen moral pikniğinde buluştu. Yaklaşık 300 kişinin katılım gösterdiği etkinlikte halaylar çekildi, şarkılar türküler söylendi, yöresel yemekler ikram edildi. İyileşmenin sadece fiziksel olmadığını aynı zamanda psikolojik boyutuyla da hastalara destek olunması gerektiğini dile getiren hastane yönetimi, hasta ve yakınlarının yanında olduğunu göstermek, morallerini yüksek tutmak amacıyla zaman zaman bu tür sosyal çalışmalara yer verdiklerini ve buna da devam edeceklerini söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.