Dicle Elektrik’ten korona ile mücadele seferberliği

Güneydoğu’da bulunan 6 ile dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, müşterilerini ve çalışanlarını korona virüsüne karşı korumak için güçlü önlemler alıyor.

Gündem Yayın: 19 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.03.2020 16:27:36
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Güneydoğu’da bulunan 6 ile dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, müşterilerini ve çalışanlarını korona virüsüne karşı korumak için güçlü önlemler alıyor. Şirkete ait tüm işyerlerinde sürekli dezenfeksiyon ve sterilizasyon yapılıyor. Şirket içi eğitim ve toplantılar ertelendi, tüm bina, kat ve koridorlara dezenfektanlar yerleştirildi, yemekhaneler geçici olarak kapatıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de görülen korona virüsünden müşterilerini ve çalışanlarını korumak için zaman geçirmeden harekete geçen Dicle Elektrik, ciddi tedbirler almaya devam ediyor. Acil önlemler sıralamasında, toplantı ve eğitimlerin ertelenmesi, müşterilerle irtibat sağlanan tüm alanların dezenfeksiyonu, tüm binalarda kat ver koridorlara dezenfektan yerleştirilmesi ve yemekhanelerin geçici olarak kapatılması yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.