Devredilen yapıların iadesi için meclis karar aldı

Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında mülkiyeti Belediyeye ait olduğu halde başka kurumlara devredilen binaların tekrar Belediyeye devri için karar aldı.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:43:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında mülkiyeti Belediyeye ait olduğu halde başka kurumlara devredilen binaların tekrar Belediyeye devri için karar aldı. Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir, Songül Korkmaz ve Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda gündem maddesinin 42, 43, 44, 45 ve 46. maddelerinde yer alan adları Bilgi Evleri olarak değiştirilen Halk Evlerinin ve diğer sosyal donatıların tahsis iptalini içeren öneri meclis üyelerinin onayına sunuldu. Toplantıda, mülkiyeti Batman Belediyesine ait Bilgi Evleri (Halk Evleri) Kayyım döneminde alınan, 4 Halk Evinin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne yapılan tahsisi ile Bayındır Mahallesinde bulunan Tekstil Atölyesi, Çamlıtepe Mahallesindeki Jiyan (Yaşam) Parkın içerisinde bulunan sosyal donatılar, Selis Kadın Merkezi ile Musa Anter Halk Evinin tahsis kararlarının iptalleri Belediye Meclisince oy çokluğuyla karara bağlandı. Meclis toplantısındaki gündem maddesi hakkında görüşlerini açıklayan meclis üyeleri, devredilen yapıların tekrar Belediye bünyesine kazandırılması gerektiğine dikkat çekildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.