‘Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni’ yapıldı

Tüm Türkiye'de aynı anda icra edilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni" Valilik Makamında gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 07 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 07.05.2019 15:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tüm Türkiye'de aynı anda icra edilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni" Valilik Makamında gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gazi ve şehit ailelerine verilmek üzere Valiliğe gönderilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları, 2016 yılında Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit olan Cemil Turan' ın eşi Ümran Turan' a ve 2016 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde şehit olan Behçet Avcı' nın babası Memet Avcı' ya Vali Hulusi Şahin tarafından tevcih edildi. Devlet Övünç  Madalyası ve Beratı Tevcih törenine Vali Şahin’in yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcısı Haluk Koç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mustafa Bakçepınar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ümit Çiçek, İl Müftüsü Turgut Erhan ve şehitlerin aileleri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.