DEVA’DAN YARASALAR’A ZİYARET

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, parti heyetiyle birlikte Batman Petrolspor kulübünün taraftar grubu Yarasalar ile bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 05 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 05.10.2020 22:40:31
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

"BATMAN'IN POTANSİYELİ YÜKSEK"

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, partisinin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yarasalar Taraftar Grubu'nu ziyaret ederek, Batman Petrolspor futbol kulübünün durumunu, Batman'ın spor konusundaki sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yarasalar Taraftar Grubu lideri Ozan Büyükkaya, "Petrolspor, Batman'ın en büyük spor değeri. Bizler, kulübümüz kurulduğu günden bu yana, Batman'da spor kültürünü geliştirmek, yeni nesili İstanbul takımlarına mahkum etmemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Petrolspor uzun yıllardır önemli başarılardan uzak, bizim de zaman zaman yönetim noktasında eleştirdiğimiz birçok nokta var. Hepimizin ortak amacı Petrolspor'u güçlendirmek ve nihai olarak Süper Lig'e çıkmasını sağlamaktır. Ne kadar sorun olursa olsun, biz takımımızın arkasındayız" dedi.

“GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ”

Batman'da futbol, basketbol, voleybol ve diğer birçok spor dalına her yaştan çok fazla ilgi olmasına rağmen, yerel spor kulüplerinin başarıdan genellikle uzak olduğunu dile getiren İl Başkanı Müjdeci, "Batman'ın en büyük sosyal grubu olan Yarasalar, şehrimizin en önemli değerleri arasında yer alıyor. Batman'ın futboldaki en önemli temsilcisi olan Petrolspor'un 3. ligde bulunuyor olmasını ise kabul etmek mümkün değil. Batman her yaştan insanın spora ve özellikle futbola aşık olduğu bir şehir. Çok yetenekli ve kabiliyetli gençlerimiz ise bürokrasi noktasındaki sorunlar nedeniyle şehrinin takımlarında yer bulamıyor. Gençlerimizin önünü açmalıyız, onların yeteneğini, becerilerini, motivasyonlarını kullanmalıyız. İnanıyorum ki, yönetim noktasında gençlere fırsat tanıyarak sporda bir marka şehir olabiliriz. Petrolspor için ve şehrimizde spor kültürünü yaymak için hazırlanabilecek tüm projelere katkı sağlamaya hazırız. Bu sezon ligde çıktığı 3 maçı da kazanmayı başaran Petrolspor'u ve sonsuz destekçileri Yarasalar Grubu'nu tebrik ederim. Bugün ülkemizde birçok spor kulübünde yüksek potansiyel olmasına rağmen, ciddi başarılar elde edilemiyor. Batman'ın en büyük değerlerinden biri olan Petrolspor kulübünün menfaati isteniyorsa kurumsal bir yapıya kavuşmalı. Belirli kişilere bağlı kalmamalı ve Petrolspor herkesin kulübü olmalıdır" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.