DEVA’dan uyuşturucu ile mücadele çağrısı

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Batman’da uyuşturucu ile mücadele konusunda topyekün harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti.

Gündem Yayın: 11 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2021 17:53:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Batman’da uyuşturucu ile mücadele konusunda topyekün harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti.  DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Uyuşturucu maddelerin kullanımı, insanlarda fiziksel, ruhsal ve davranışsal olarak olumsuz değişikliklere ve ölümcül sonuçlara sebep olan büyük bir kamu halk sağlığı sorunudur. Çoğunluğu genç olmak üzere uyuşturucu kullanımına bağlı ölümler, uyuşturucu suçlarından cezaevlerinde bulunan mahkumlar ve uyuşturucu kullanıcı sayısının yükselmiş olması bizleri ciddi oranda endişelendirmektedir. Batman’da da gün geçtikçe kullanım yaşı düşen uyuşturucu ile ilgili olarak artık harekete geçmenin zamanı geldi de geçiyor bile. Maalesef gençlerimiz için çok büyük bir tehdit olan uyuşturucu sorununu herkes harekete geçmeden çözmemiz mümkün değil. Toplumsal huzur ve barışı sağlamak ile birlikte gençlerimizin üretkenliğini, verimini, eğitimi ve toplumsal hayata katılımını doğrudan etkileyen uyuşturucu sorunu ile ilgili olarak etkili çalışmalara ihtiyaç var. Kolluk kuvvetlerinin yüksek azami özeni olmadan sorunu çözmemiz mümkün değil. Elbette uyuşturucu ile mücadelede sadece güvenlik güçlerine ve kamuya değil, sivil topluma, tüm toplumsal kesimlere ve aile fertlerine de büyük görevler düşüyor. DEVA Partisi olarak uyuşturucu maddelerin yasadışı üretimi, ticareti ve kullanımıyla kararlılıkla mücadele etmek amacıyla başlattığımız “Kararlı Olun, Bağımlı Olmayın” kampanyası ile bugünden itibaren uyuşturucunun, zehir tacirlerinin ve bağımlı bir neslin Batman gündeminden çıkarılması amacıyla tüm paydaşlara mücadele çağrısında bulunuyoruz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.