‘Derbiyi biz kazanacağız’

Ligde oynadığı 4 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, Adıyaman Belediyespor ile oynayacağı zorlu maçı düşünmeye başladı.

Yayın: 15 Ekim 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 15.10.2018 14:16:55
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Bu sezon taraflı-tarafsız tüm otoritelerin takdirini kazanan 1955 Batman Belediyespor Hentbol takımı, Adıyaman Belediyespor maçından da galip ayrılarak seriyi devam ettirmek istiyor. 1955 Batman Belediyespor hentbol takımı lige verilecek 3 haftalık aradan önce kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Adıyaman Belediyespor maçının son antrenmanını, bugün maçın oynanacağı 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapacak. Son olarak deplasmanda kazanılan Karşıyaka Belediyespor maçı sonrası, oyuncularımızın morali en üst seviyede. Güneydoğu derbisi olarak adlandırılan bu önemli karşılaşma, bugün saat 17.00’de 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Turuncu-Mavili ekibin başarılı oyuncusu Olexandr Poldorosyk; ‘Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Şuan ligde lider durumdayız ve umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam ederiz. Oynayacağımız zorlu maçta tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Derbiyi biz kazanacağız. Ya kazanacağız, ya kazanacağız’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.