‘Deprem yardımlarımız engellendi’

Batman Belediyesi Eş başkanı Songül Korkmaz HDK, DBP,DTK, Van Milletvekilleri ve Bölge Belediye Başkanlarının da içinde bulunduğu bir heyetle Van’da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden ve yaralanan vatandaşların bulunduğu bölgeyi ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 26 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.02.2020 17:32:03
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

KORKMAZ, DEPREM BÖLGESİNDEYDİ

Batman Belediyesi Eş başkanı Songül Korkmaz HDK Eş Sözcüsü Sedat Şenoğlu, DBP Eş Genel Başkanı Salih Aydeniz, DTK Eş başkanı Bedran Öztürk,Van Milletvekilleri ve bölgedeki tüm belediye başkanlarından oluşan  heyet deprem bölgesini ziyaret etti. Vatandaşlarla görüşen heyet üyeleri vefat edenler için başsağlığı yaralılar için acil şifalar dilerken beraberlerinde götürdükleri yardımı ise vatandaşlara veremedi. Yetkililer heyetin beraberinde götürdüğü yardım malzemelerini depremzedelere vermelerini engellemeleri üzerine heyet yardımları Van merkezine geri göndermek zorunda kaldı. Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz; “Depremzedeler için götürdüğümüz yardımların engellenmesi bize ve insanlarımıza yapılan bir haksızlık olduğu kadar yetkililerin bize olan bakış açısını da net olarak ortaya koymaktadır. Bu anlayışın bir sonuç getirmeyeceği açıktır. Biz her durumda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.