Demir'den, Kızılay Haftası kutlama mesajı

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, “Kızılay, tarih boyunca önce insan diyen medeniyetimizin en güzel örneklerini sergilemektedir” dedi.

Yaşam Yayın: 30 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.10.2019 17:28:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, “Kızılay, tarih boyunca önce insan diyen medeniyetimizin en güzel örneklerini sergilemektedir” dedi. Başkan Demir, Kızılay Haftası nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında "Savaş alanındaki yaralı ve hasta askerlere yardım etme amacıyla kurulan Kızılay; dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin savaş ve doğal afetler sonrasında insanların, barınma, beslenme ve sağlık gibi sorunlarına çare olan kuruluşlarının başında gelmektedir. Büyük fedakarlıklarla bu onurlu görevi yerine getiren Türk Kızılay çalışanları, milletimizden aldığı güç ve destekle dünyanın en ücra köşesindeki muhtaç insanlara yardım elini uzatmakta ve tarih boyunca önce insan diyen medeniyetimizin en güzel örneklerini sergilemektedir. Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak; insani değerlerin güçlenmesinde, toplumlar arası barış ve dostluk köprülerinin kurulmasında önemli katkıları bulunan Kızılay çalışanları ile hayırsever milletimizin Kızılay Haftası'nı kutlar, tüm Kızılay camiasına çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.