Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

BATSO Başkanı Abdulkadir, Büyük Taarruz'un 97. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak Zafer Bayramını kutladı.

Yaşam Yayın: 29 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2019 14:52:03
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

BATSO Başkanı Abdulkadir, Büyük Taarruz'un 97. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak Zafer Bayramını kutladı. Başkan Demir, yayımladığı mesajda; “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferinin 97. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Yurtta ve dünyada daima barıştan yana olan yüce milletimiz, bağımsızlığına ve vatanına göz dikildiğinde, savaş meydanında ne büyük bir mücadele verebileceğini dosta düşmana defalarca göstermiştir. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarının ve Batmanlı vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.