DEDAŞ aydınlatma hamlesi başlattı

Daha aydınlık bir Batman için yatırımlarını sürdüren Dicle Elektrik, şimdi de 920 bin liralık bir yatırım ile Güney Çevre Yolu, Çamlıbel Caddesi ve Yeni Hal Yolunda aydınlatma şebekeleri kurdu.

Yaşam Yayın: 08 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2019 10:54:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “HEDEF AYDINLIK BATMAN”

Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Yusuf Açar, kış mevsimi gelmeden yatırım planına aldıkları aydınlatma yatırımlarını tamamlamak istediklerini belirterek, “Kentimizdeki aydınlatma hizmetlerine önem veriyoruz. Kısa süre önce Çamlıbel Caddesi ile Yeni Hal Yolunda başlattığımız toplam 1.8 kilometrelik aydınlatma şebekelerini tamamlayarak devreye aldık. Güney Çevre Yolunun Kuyubaşı TOKİ kavşağından, Diyarbakır yoluna kadar olan 4.6 kilometrelik kısmında ise çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Burayı da kısa sürede tamamlayarak şebekeyi devreye alacağız” dedi. “Daha aydınlık bir Batman” için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz’’ diyen İl Müdürü Açar, ‘‘Batmanlı hemşerilerimize daha iyi hizmet vermek için 7/24 çalışıyoruz. Bahse konu 3 noktadaki çalışmalar sırasında 188 aydınlatma direği diktik. Yatırım maliyeti 920 bin lira. Mevcut aydınlatma çalışmalarımız devam ederken bir yandan da ekonomik ömrünü tamamlamış olan veya dış etkenlerle çalışmayan armatürleri değiştiriyoruz. Hedefimiz daha aydınlık bir Batman’’ ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.