DBK, basınla buluştu

DBK (Doğu Batı Ak Kardeşlik Derneği), basınla bir araya gelerek tanışma ve sohbet toplantısı düzenleyerek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Gündem Yayın: 24 Nisan 2018 - Salı - Güncelleme: 24.04.2018 13:13:47
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

 Saray Gülü Cafe’de yapılan toplantıya Dernek Genel Başkanı Mahsun Batu, Genel Başkan Yardımcısı Yunus Batu, Divan Başkanı İsmail Sargık ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Veysi Bulut katıldı  Genel Başkan Batu, “ Bir yıllık görev süremizde, Batman ve geleceği için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek amacıyla rotamızı belirledik. Batmanlı olarak, ilimize bir fayda ve katkımız olur diye, gençlere yönelik elimizden geldiği kadar imkanlarımızı seferber etmek için güzel bir çalışmamız olacak. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin sivil toplum örgütü olarak beraberce ortak kanalları yürüteceğiz. Gençlere dönük olarak ileriye dönük yatırımların olacağı çalışmalara imza atacağız. Genel Merkezin burada olması Batman için bir şanstır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.