DARTÇILAR ANKARA’DA

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile TBBDF İl Temsilciliği tarafından yapılan il seçmelerinin ardından derece yapan sporcular ilimizi Ankara’daki 1. tur ayakları müsabakalarına katılım sağlayacaklar.

Yayın: 16 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2019 19:10:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile TBBDF İl Temsilciliği tarafından yapılan il seçmelerinin ardından derece yapan sporcular ilimizi Ankara’daki 1. tur ayakları müsabakalarına katılım sağlayacaklar. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve TBBDF Batman İl Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Dart İl elemesi sonucunda dereceye giren ve ilimizi temsil edecek sporcular belirlendi. Dart branşında her geçen gün büyüdüklerini ve hedeflerine ulaştıklarını belirten TBBDF İl Temsilciliği Ömer Durmaz; “İl seçmelerinde derece yapan sporcularımız Ankara Atatürk Sergi ve Spor Sarayı Dart salonunda  düzenlenecek Şehit Demet Sezen Türkiye Dart şampiyonası sıralama turnuvaları 1.ayak maçlarına katılmaya hak kazandılar. 1 idareci, 1 antrenör ve 11 sporcu ile turnuvaya katılacağız.  Sezon boyunca devam ettiğimiz çalışmalarının karşılığını almak bizleri mutlu ediyor” dedi. Bocce, Bowling ve Dart branşlarının ilimiz insanları tarafından sevildiğini belirten il temsilcisi Durmaz, ortaklaşa faaliyet yürütülen kurumların desteğiyle zamanla branşlarının daha da büyüdüğünü sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.