Dart turnuvasına 42 sporcu katıldı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dart İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği, turnuvalar aralıksız devam ediyor.

Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 13:45:02
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Şehid Ömer Halisdemir Anadolu Lisesinde Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Batman Dart turnuvası düzenlendi. Turnuvaya farklı okullardan 42 sporcu katılım sağladı. Dart branşının zevkli ve kolay oynanan bir oyun haline geldiğini belirten İl Temsilcisi Ömer Durmaz, hedeflerinin merkezde olduğu gibi ilçelere de yayılmasını sağlamak olduğunu söyledi. İl Temsilcisi Durmaz; “Başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Bilal Serik’e, Şehid Ömer Halisdemir Lisesi Müdürü sayın Mehmet Salih Yıldırım’a, emeği geçen antrenörlerimize, okullarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Batmanlı gençlerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor” diye konuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise, tüm branşlarda olduğu gibi Dart branşının da geliştiğini ve büyük ilgi görmeye devam ettiğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.