Dart turnuvası yapıldı

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesinde yapılan dart turnuvasına Yenişehir Ortaokulu, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu, İMKB Ortaokulu ve 16 Mayıs Ortaokulu öğrencileri katıldı. Toplamda 4 okul 17 sporcunun katılım sağladığı turnuva heyecanlı maçlara sahne oldu.

Yayın: 30 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 30.05.2019 16:07:05
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesinde yapılan dart turnuvasına Yenişehir Ortaokulu, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu, İMKB Ortaokulu ve 16 Mayıs Ortaokulu öğrencileri katıldı. Toplamda 4 okul 17 sporcunun katılım sağladığı turnuva heyecanlı maçlara sahne oldu. İl Temsilcisi Ömer Durmaz; “Bu tür organizasyonlarda her zaman yanımızda olan ve destekleyen Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren'e, açtıkları kurslardan dolayı Halk Eğitim Müdürü Osman Atmalar’a, turnuvalar için yer tahsisinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Salih Yıldırım'a, okulun beden eğitimi öğretmenleri Nihat Kılıç, Çağrı Gezgin'e, teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.